fbpx

Görögország ízekre szedve

2021 szeptember - Borjú

Minden hónapban új alapanyagot helyezünk a porondra, melyet felhasználva Séfünk az autentikus görög ízvilágot lépésről lépésre mutatja be. Kiemelt ételeinket a megszokott figyelmességgel és minőségben tartjuk étlapon korlátozott ideig. Mindhez hazai borajánlattal is kedveskedünk egy igazán különleges élmény érdekében.

Szeptemberben a borjúé a főszerep.

Négy különleges ételt hoztunk nektek, amelyeket kiváló alapanyagokból és nagy gondossággal készítünk a hónapban. Mindegyik más-más ízvilág, mégis egyben közös: a görögök egyik kedveltebb alapanyagában, a borjúban. Te melyiket próbálnád ki?

Darált borjúhússal töltött cukkini, citromos, kapros szósszal
Kolokithakia gemista

Borajánlat:
Babarczi Sauvignon Blanc

1 990 Ft

Darált borjúhússal töltött káposzta (dolma) citromos szósszal
Lahanodolmades

Borajánlat:
Szőke Mátyás Paskomi Chardonnay

1 990 Ft

Paradicsomos borjúragú gyöngyhagymával
Moshari stifado

Borajánlat:
Babarczi Lelovits Merlot

3 990 Ft

Citromos, zöldséges borjúragu egyiptomi rizzsel tálalva
Moshari lemonato

Borajánlat:
Retsina Malamatina

4 290 Ft

Kóstold meg amíg lehet!
Foglalj asztalt e-mailen vagy telefonon